Substantele din vaccinuri sunt toxice?


Ingredientele continute de anumite vaccinuri pot fi toxice… daca sunt administrate in doze mult mai mari. Ideea ii ingrijoreaza pe unii parinti, dar adevarul este ca orice substanta – chiar si apa – poate fi toxica daca este administrata intr-o doza suficient de mare. Poate ca nu suntem constienti de acest lucru, insa, in fiecare zi, suntem expusi unor mici cantitati din aceleasi substante “toxice”. De exemplu:

Mercurul: Bebelusii ingereaza mercur din lapte, inclusiv din laptele matern daca sunt alaptati. Si fructele de mare pot contine mercur.

Formaldehida: Formaldehida se gaseste in gazele de esapament ale automobilelor, in  diverse obiecte din casele noastre, ca de exemplu covoare, tapiteria mobilei, produse cosmetice, vopseluri si carioci, dar si in produse de ingrijire a sanatatii, cum ar fi antihistaminicele, siropurile de tuse si apa de gura.

Aluminiul: In medie, se estimeaza ca o persoana ingereaza intre 30 si 50 mg de aluminiu in fiecare zi, in principal din alimente, apa potabila si medicamente. Nu toate vaccinurile contin aluminiu, dar cele care contin au de obicei aproximativ 0,125 mg – 0,625 mg per doza, adica aproximativ 1% din cantitatea medie pe care o ingeram zilnic.

Si inca o precizare finala: sa nu credeti chiar tot ce cititi despre ingredientele periculoase continute de vaccinuri! Pentru a demola un singur mit, aflati ca NU exista si nu a existat niciodata un vaccin care sa contina macar o singura molecula de antigel.

SURSA INFORMATIEI: CDC